Srečanje Primorsko-notranjskih jamarjev (11.-13.10.2024) – drugo obvestilo

Vabljeni na 18. Primorsko – notranjsko jamarsko srečanje, ki bo med 11. in 13. oktobrom 2024 na Farmancah, Nanos. Druženje se začne v petek ob 17h!

Na taboru bomo iskali nove vhode na območju Črnjavske doline in Trnovskega gozda, kopali dihalnike ter nadaljevali raziskovanja v že znanih jamah kot so Črnjavka, Kozje stene 4, Brezno pri Slapenskem Ravniku, Jama pri Suhem vrhu. Za vse interesente bomo organizirali tudi turistični obisk Miturškaje 2J. Večeri pa bodo namenjeni druženju ter zanimivim predavanjem. V soboto zvečer se obeta tudi tradicionalni speleotlon!

Organizatorji bomo poskrbeli za topel obrok v petek in soboto zvečer ter pijačo, za zajtrke in malice pa poskrbite sami. Spi se v lastnih šotorih v okolici lovske koče. Zaradi pričakovane večje udeležbe in omejenega prostora prosimo, da upoštevate usmerjevalne table za parkiranje.

Tiste, ki bi v času tabora želeli obiskati kakšno izmed jam oziroma se udeležiti kakšne izmed akcij prosimo, da ste v soboto oziroma nedeljo na zbornem mestu (pri lovski koči) ob 8. uri zjutraj.

Zaradi lažje organizacije prosimo, da najkasneje do 7. oktobra izpolnite prijavnico: https://forms.gle/ykVSq9j2pKyoxLgd6

Prijavnina znaša 20 € in jo poravnate z nakazilom na društven račun. Uporabite lahko QR kodo ali položnico, ki ju najdete v galeriji spodaj.

 

 

Lokacija tabora:

Lovska koča na Farmancah

N 45° 51.307′, E 014° 02.366′; https://maps.app.goo.gl/kk9wUC3JSeTWZHmk7

Dodatne informacije:

040-846-276 (Božo)

bogomir.remskar@guest.arnes.si

Lepo vabljeni!